Är du intresserad av sport och följer gärna TV-sändningarna från sofflocket såhär under vintertid? Det är dock inte helt lätt att hålla koll på kanaler och tider, inte minst när det pågår så mycket samtidigt. SHL, skidor, skidskytte och slalom bara för att nämna några av de största svenska TV-sponterna under vintern.

Här får du tips på hur du kan ha koll på tider för alla sportsändningar på TV. Få tillgång till all information på ett och samma ställe!

Informativ sportsajt

Det bästa sättet för att ta del av uppdaterad information om diverse sportsändningar på TV är att leta information på nätet. Den populära sportsajten TVSporten är en bra informationskälla för dig som vill hålla dig à jour med den närmaste tidens sändningar på TV. Här hittar du nämligen alltid ett fullständigt schema över aktuella matcher och turneringar. Gillar du ishockey är det tvsporten.nu du ska kika in på eftersom sajten alltid listar information om sändningstider för SHL samt på vilken kanal eller streamingsajt du kan följa matcherna.

Ökat intresse för SHL och VM

Sedan några år tillbaka har intresset för att följa ishockey framför skärmen fått ett uppsving. När hockey-VM spelas är det fler som tittar nu än för fem år sedan, något som även media noterade:

“Intresset för ishockey-VM har ökat kraftigt igen de senaste åren”, skriver bland annat Aftonbladet i en artikel från 2019.

Det ökade intresset för att följa hockey och sport på TV har också lett till fler matcher, turneringar och sändningar. Därför är det också bra med lättillgängliga informationssajter som ovan nämnda TVsporten.